Sylt/Sild

En tur til Nordeuropas Monaco.

Rundtur på Sild den 26/4-2014.

Vi mødes ved Fjordagerhallen kl. 9.00. Turen går derefter med bus til Rømø, hvor vi skal med Rømø/Sild-færgen gennem det smukke Vadehav. Vi vil blive trakteret med varm mad på færgen (drikkevarer ikke inkluderet i prisen).

Når vi kommer til den tyske ø Sild, vil vi blive modtaget af en dansktalende guide, som vil fortælle om øen, byerne, naturen og fuglelivet, som Sild byder på.

Vi skal køre gennem naturområdet “Listland” forbi Kongehaven, vandreklitten, syd på gennem den mondæne ferieby Kampen og videre til Keitum, hvor vi skal se den fantastiske gamle friserby. Vi kommer til Westerland, øens hovedby, med en dejlig strandpromenade og strøget med masser af butikker og gadecaféer. Her vil der være mulighed for at nyde byen på egen hånd.

Euro er nødvendige, hvis I vil handle, spise eller drikke kaffe m.m. på øen.

Klokken cirka 17.00 forlader vi øen med biltog, der kører over dæmningen til Niebüll. På vejen hjem holder vi ind ved en grænsebutik, hvor der vil være mulighed for shopping, inden turen igen går mod Danmark.

HUSK PAS

Pris 450,- kroner, der skal indbetales på foreningens konto ved tilmelding.

Sidste frist for indbetaling/tilmelding er den 11. april 2014 til Susanne Arvad på telefon 21 37 66 77.

FOR FØRSTE GANG i foreningens historie er BUS 1 allerede fyldt, og tilmelding til BUS 2 er i fuld gang. Vent derfor ikke for længe med at tilmelde dig/Jer, det er åbenbart et populært udflugtsmål.

20140202-194605.jpg

Skriv en kommentar

Filed under Arrangementer

Der er lukket for kommentarer.