Endagstur til Ærø

aeroe-2Kom med på en herlig endagstur med bus til Ærø lørdag den 2. juni 2018. Vi tager afsted klokken 7.30 fra Fjordagerhallen, og vi forventer at være tilbage ved Fjordagerhallen igen cirka klokken 19.00.

Vi sejler med færgen fra Svendborg klokken 9.05, hvor vi vil nyde en mini morgen komplet under sejlturen.

Ærø_kort_A4[1]Kørsel med lokal guide Ærø rundt. Vi kører ad romantiske veje langs det smilende sydfynske øhav, og når vi har passeret Borgnæs Vandmølle og ”De ærøske Alper”, kører vi gennem de smukke landsbyer Bregninge og Skovby. Og vi ankommer også til det gamle hertugelige jagtslot ”Søbygaard”, som blev bygget af Hertug Hans den Yngre i cirka 1580. Efter Søbygaard kører vi mod Voderup Klint, hvor vi stopper for at se det unikke og smukke sted, her er mulighed for et smukt kig ud over Østersøen. Vi kører nu til Rise Bryggeri, som brygger den gode Ærø Øl, her nyder vi en god buffet og smager det gode Rise Øl.

Vi fortsætter derefter mod Øst-øen forbi Skt. Albert, hvor vi får historien om den gamle katolske kirke og fæstning fra år 1000. Vi passerer også stedet, hvorfra hertug Christian indtil 1633 styrede Ærø.

Pris: 500 kroner per person

Tilmelding: Skal ske til Kurt Larsen senest den 22. maj 2018 på telefonnummer 40 14 84 23.

Se nærmere om tilmelding her.

Dato: Lørdag den 2. juni 2018

Tid: Klokken 7.30 – cirka kl. 19.00

Sted: Fjordagerhallen

Pris: 500 kroner

Tilmelding skal ske senest den 22. maj 2018 til Kurt Larsen på tlf. 40 14 84 23

Husk navn, adresse og Tur 3 ved betaling, så er det nemmere for os at registrerer indbetalingen korrekt.

 

Skriv en kommentar

Filed under Arrangementer

Der er lukket for kommentarer.