Årets beretning fra Seden Borgerforening

Bestyrelsen i Seden Borgerforening takker for et godt år. Læs hele beretningen fra Bestyrelsen om årets forløb i Seden Borgerforening 2019.

På vores generalforsamling den 7. februar 2019 skulle der vælges en ny formand. Vi havde i forvejen søgt én iblandt medlemmerne, som vi syntes kunne værre velegnet som formand. Men der var ingen, der var interesseret, så vi håbede, at der var én, som ville melde sig på generalforsamlingen. Dette var heller ikke tilfældet, så vi har i det forgangene år virket uden formand, men det er jo ikke optimalt i længden.

På det første møde blev der dannet 2 udvalg, det ene skulle tage sig af annoncer til vores blad og sørge for, at materialet blev sendt til trykker. Det andet udvalg skulle tilrettelægge de 6 ture, som vi normalt har og kontakte de forskellige steder for priser og datoer. Hvis der er brug for kørsel med bus så kontakte “vores vognmand” angående pris.

Til vores første arrangement TUR 1 generalforsamlingen er der altid næsten fuld hus, nok fordi vi holder det her i BowlingFun med spisning samt bowling og minigolf.

Vores anden arrangement TUR 2 Modeopvisning. Viste sig som en kæmpe succes, den var godt nok kun for damer, men de hyggede sig og fik købt en masse tøj.

Vort tredje arrangement var TUR 3 vi havde igen i år lavet spis sammen i samarbejde med Odense Kommune, der var tilmeldt 32 personer, men af ukendte årsager var der ikke styr på booking af lokalet, så vi måtte aflyse dette arrangement.

Vort fjerde arrangement TUR 4 var en dejlig tur til Samsø med dejligt vejr, fin sejltur og en god guide, som vidste en masse om Samsø. Vi besøgte en butik med smagsprøver og en masse ting, der kunne købes. Vi havde også booket et godt sted at spise. Der blev også mulighed for at købe ny opgravede Samsø kartofler med hjem. En rigtig god tur. Vort femte arrangement

TUR 5 havde også noget med sejllads at gøre. Det var nemlig sejltur til Carlslund fra Munke Mose. På Carls Lund nød vi deres æggekage samt hørte noget god jazz- musik. Atter en succes.

Vort sjette arrangement TUR 6 var vinsmagning fra Holte Vinlager samt en 2 retters menu. Her løb vi også ind i nogle problemer ca. 6 dage før afholdelse af arrangementet. Det skulle have været i pauserummet i Fjordagerhallen, og vi blev fra Odense Kommune bedt om at flytte arrangementet, da vi ikke måtte værre i Hallen, fordi vi ikke er en Folkeoplyst forening. Men ved ihærdigt arbejde fik vi skaffet et lokale, som vi så skulle betale leje af, men vi fik en hyggelig vinsmagning med gode vine samt noget dejlig mad.

Vort syvende arrangement TUR 7 Juleturen gik også i 2019 til Fleggaard i Syder Lygum og til en enorm julefrokost på Agerskov kro. I år desværre kun med én bus med 54 personer, der var godt nok en venteliste med 23 personer til bus 2, men vi skal op på 40 personer for, det kan hænge sammen. Men op til dato for sidste tilmelding var der en hel del af de 54 personer, som meldte fra. Så vi kunne tage 10 personer fra ventelisten og flytte op.

Tusinde tak for et godt 2019 – vi ser frem til 2020.

BESTYRELSEN I SEDEN BORGERFORENING

Skriv en kommentar

Filed under Nyheder

Der er lukket for kommentarer.