Kom med på Nordisk Film og kanalrundfart

Rundtur på Nordisk Film – skal du med?

Så drager Borgerforeningen mod hovedstaden. På vej derover finder vi et sted til kaffe og rundstykker, samt en lille skarp. 

Inden vi fortsætter videre til København og Nordisk Film.

Og hvis du interesserer dig for dansk film, så er en guidet tur på Nordisk Film i Valby i København nok lige noget for dig.

Nordisk Film blev grundlagt i 1906. Deres filmstudier ligger i Valby i København, hvor de omkringliggende gader også ofte er blevet inddraget som kulisse i danske film.

Oplev den fascinerende filmverden helt tæt på, når du bliver ført bag kulisserne på Nordisk Film på en guidet rundvisning. Du vil blive indviet i filmlegender, anekdoter, røverhistorier, filmtricks, og hvad der egentlig foregår bag kameraet, når en film bliver til.

Nordisk Film står bag tv-programmer, talkshows, reklamer og musikvideoer, samt nogle af Danmarks største film som Olsen Banden. Turen på Nordisk Film varer omkring 1 time og 15 minutter.

Efterfølgende tager vi til Restaurant Fy og Bi og efter dette tager vi på en kanalrundfart. Og mon ikke der bliver tid til en tår kaffe på vej hjem.

Dato: Lørdag den 25. september 2021
Tid: Klokken 7.00 OBS !! TIDSPUNKTET ÆNDRET FRA KL. 7.30

Mødested: Fjordagerhallen, Strandvejen 39, 5240 Odense NØ
Pris: 575 kroner
Tilmelding: Senest den 1. september 2021 til Thorkil Nielsen på telefon 60 62 84 82

Husk navn, adresse og Tur 5 ved betaling, så er det nemmere for os at registrerer indbetalingen korrekt.

Skriv en kommentar

Filed under Nyheder

Der er lukket for kommentarer.