Formandens beretning 2024

Traditionen tro kan du læse Formanden for Seden Borgerforenings beretning her.

Seden Borgerforening Generalforsamling 2024 (Foto: Seden Borgerforening)
Seden Borgerforening Generalforsamling 2024 (Foto: Seden Borgerforening)

Til at starte med vil jeg byde jer alle velkommen til dette års generalforsamling og tak til alle jer, som er mødt op i dag.

Året 2023 har været et år med en masse gode oplevelser på vores ture rundt i det danske land, hvor vi atter har haft glæde af en masse positive medlemmer i foreningen.

I løbet af året har der været afholdt 13 bestyrelsesmøder. Første møde i 2023 var den 30. januar, hvor vi gennemgik økonomien i foreningen, så vi kunne godkende regnskabet for 2022. Dette skulle fremvises til generalforsamlingen. Her er det en stor hjælp, at vores kasserer Kurt Larsen (nu tidligere kasserer) altid er godt forberedt og har styr på regnskabet.

Den 24. april havde vi bestyrelsesmøde, hvor vi skulle gennemgå turen til Odense Sommerrevy, der er blevet en fast tur i programmet. Og virkelig har god opbakning, hvilket måske også skyldes de mange fordele vi har fået igennem Lars Arvad. På dette møde var jubilæumsfesten også en del af planlægningen. Der skulle styr på lokaler, mad, underholdning, musik, servering, borddækning og meget andet.

Til næste møde (7. juni) skulle vi have tur 3 på plads, der var turen til Glücksburg. En rundtur på slottet, hvor vi så de flotte lokaler med en masse historie og spiste nede i den hyggelige kælder. På det møde drøftede vi også Skt. Hans arrangementet, da vi skulle have styr på de forskellige ting. Arrangementet skulle afholdes i samarbejde med spejderne, menighedsrådet, lokal historisk arkiv og Mindelunden-gruppen. Alt var på plads, men arrangementet blev desværre aflyst pga. afbrændings forbuddet. Vi prøver atter dette i 2024.

Den 15. august holdt vi atter et møde, hvor vi gennemgik Borgerforeningens økonomi. Kurt fremlægger altid lige økonomien, så vi kan følge med og tjekke alt er okay. Der var også planlægning af 60 års jubilæumsfesten. Ligesom vi desværre også blev enige om, at aflyse turen til Albani med øl-smagning. John har undersøgt mulighederne, men der er desværre ikke rundvisning på Albani mere, hvilket gjorde interessen ikke var så stor.

5. september mødtes vi igen, hvor der skulle styr på de sidste ting til jubilæumsfesten. Det er også her, at vi begyndte med at planlægge turene for 2024. Vi håber også, at der i 2024 vil være ligeså mange gode ture og stor opbakning fra foreningens medlemmer.

Vi har også i det forgangne år været til reception ved Seden Meninghedsråds indvielse af det nye sognehus, som er et fantastisk flot hus. Det kan rumme en masse mennesker, som vi også håber, at Borgerforeningen kan få glæde af.

Den 26. september holdt vi møde, hvor vi evaluerede på jubilæumsfesten. Vi var enige om, at den var rigtig god og hyggelig. Lars Arvad og Jan stod for god underholdning. God mad fra Møllekron. God musik fra Ulrik Kehman, samt gode sange Dorthe Birkeslund stod for. Der blev danset hele aftenen. Dejlig fest med god opbakning. Festen gav et underskud på ca. 16.000 kroner, hvilket der var budgetteret med, så det kom ikke som en overraskelse.
Vi snakkede også om, hvad vi gør når Kurt stopper om kasserer. Faktisk er han uundværlig, men det skal løses og Kurt har også meldt hans afsked i god tid. Kurt har stået for mange ting.

Vi har været så heldige, at få Lene Birkeslund og John G. Pedersen til at overtage arbejdet med det årlige medlemsblad. Et blad, som nu ser anderledes ud. De er meget dygtige til deres arbejde, så vi kan næsten ikke takke dem nok, så der var vi heldige.

Desværre har vi ikke kunne finde en ny kasserer. Vi har prøvet, men det er endnu ikke lykkedes. Derfor overtager jeg (Dennis) posten indtil vi finder en, som gerne vil hjælpe foreningen med dette. Kurt vil hjælpe mig godt i gang med regnskabet, så vi får en fornuftig overgang. Så Kurt, der går nok et år inden jeg får det lært.

Den 14. november afholdt vi møde for at få de sidste ting på plads ang. juleturen. Der er stor tilslutning, som der plejer. Det var atter en god tur og dejligt frokostbord. Til dette møde så vi også første udkast fra John G. til det årlige blad.

Senere i november mødtes vi, hvor John G. kom og fremviste det næsten endelige blad. Her var annoncørerne også kommet med i bladet, som bliver flottere og flottere for hver gang vi ser det. På dette møde kom der også et forslag om æggejagt på Mindelunden, så vi kunne lave noget for børnene og måske derved tiltrække nye og yngre medlemmer i borgerforeningen. Vi var dog lige sent nok ude på året. Så vi blev enige om, at tage det op igen til næste år – så det måske kan blive en del af programmet i 2025.

Årets sidste møde var den 13. december, hvor vi afholdt et kort møde. Her skulle vi lige gennemgå økonomien, samt Kurt kunne fortælle at der allerede var booket julefrokost på Agerskov Kro til julen 2024.

Det var lidt om vores ture og bestyrelsesarbejdet i 2023, som vi selvfølgelig prøver at forbedre år efter år. Men det kræver, at vi hele tiden får den opbakning fra medlemmerne, som I er gode til at give. For med nogle gode ture til gavn for os alle, så får vi også det gode sammenhold i familien, der er vigtigt i et lille område som Seden. Det er vigtigt, at vi får nogle gode oplevelser sammen, det er livsbekræftende at holde os i gang.

Nu har jeg talt meget om det nye blad, men det kræver at vi har sponsorer til bladet. Så dem vil jeg også gerne takke mange gange. De er en god støtte for os – så husk også at støtte dem, når I har brug for en af dem. Støt lokalt.

Som I kan se i bladet for 2024, så er der også i år en masse spændende ture, som vi håber, at I vil bakke op om. Så husk kære medlemmer, så meld jer til turene. Husk vi lever kun én gang.

Til sidst vil jeg takke bestyrelsen for det flotte arbejde, der bliver lavet. Det gør mig stolt og det er en fornøjelse, at være formand med den store opbakning, der er fra alle i bestyrelsen.

Jeg vil selvfølgelig takke Kurt en ekstra gang i min beretning for Kurt du har været helt fantastisk, så tak.

Tak til alle jer medlemmer for den store opbakning.

Tak.

Formand

Dennis Karlsen

Skriv en kommentar

Filed under Nyheder

Der er lukket for kommentarer.