Sig nej til bander – borgermøde på Seden skole

Invitation fra Odense Kommune til borgermøde på Seden skole - onsdag den 21. februar 2018

Invitation fra Odense Kommune til borgermøde på Seden skole – onsdag den 21. februar 2018

Seden Borgerforening har modtaget denne mail fra Odense Kommune. Vi vil derfor dele den med borgerforeningen, da det måske kan være i Jeres interesse at deltage i mødet.

Odense Kommune og rådmand for Børne- og Ungeforvaltningen, Susanne Crawley, inviterer til et borgermøde på Seden Skole. Her samler Odense Kommune borgere, kommune, politi, frivillige og foreningslivet. Dialogen vil handle om, hvordan vi sammen skaber et endnu stærkere fællesskab – og herigennem sikrer tryghed, og at vores børn og unge ikke ender i fødekæden til banderne.

Derfor vil Odense Kommune gerne invitere alle borgere, der bor eller færdes i lokalområdet omkring Seden og Agedrup til en dialog om, hvordan vi udvikler fællesskabet og øger trygheden i området.

Mødet finder sted onsdag den 21. februar 2018 kl. 19.00 til 21.00 på Seden Skole, Bullerupvej 30, 5240 Odense NØ.

På mødet vil der være oplæg fra rådmanden, politiet, skolen og Odense Kommune. Her kan du blive klogere på, hvordan vi sikrer en stærk forebyggelse i vores lokalområder, og hvordan vi kan sige fra over for de, der ikke vil fællesskabet. Der bliver også mulighed for dialog mellem deltagerne.

Odense Kommune oplyser desuden, at der er et begrænset antal pladser til stormødet, som fordeles efter først-til-mølle-princippet. Tilmeld dig på sspodense@odense.dk
DER VIL IKKE VÆRE PRESSE TIL STEDE I RUMMET, OG DELTAGELSE I MØDET BLIVER BEHANDLET FORTROLIGT.

Alle i lokalområdet er velkomne!

 

Du kan se den officielle invitation her.

Skriv en kommentar

Filed under Nyheder

Der er lukket for kommentarer.