Formandens beretning 2021

Du kan her læse formandens beretning for 2021.

Beretning for år 2021

Allerførst vil jeg endnu en gang sige Jer tak for at så mange er mødt op til vores generalforsamling.
Vores beretning er igen i år præget af corona, som vi alle er trætte af, men vi er nødt til at få det bedste ud af situationen.

I løbet af 2021 har vi holdt ca. 10 bestyrelsesmøder. Det er på møderne, vi diskuterer,
hvilke aktiviteter og ture vi kan lave for foreningens medlemmer.

Det første møde i 2021 diskuterede vi om coronasituationen og de medfølgende restriktioner var så arrangementerne kunne gennemføres, eller vi måtte aflyse.

 1. aflysning af generalforsamlingen 9/2-21
 2. aflysning turen til Tirpitz 17/4-2021
 3. aflysning blev grill og minigolf 10/6-2021
 4. aflysning var rundvisning på TV2 19/8-2021

  Hen på sensommeren var coronasituationen, så man kunne forsamles i større mængder.
  Det betød, vi kunne afholde en forsinket generalforsamling 9. september.
  Så kom vi til tur 5, der kunne gennemføres som planlagt – skide godt Egon !
  En fantastisk tur til København, hvor vi var inde og se Nordisk Film. Det var en rigtig god rundvisning, hvor vi fik stort indblik i Olsen Banden filmene. Vi er altid ude og spise, og denne gang var vi på en restaurant der hedder Fy og Bi. Vi sluttede turen af med en kanalrundfart, hvor vi havde hele båden for os selv.

  Tur 6. Det var en hyggelig aften med vinsmagning med vine fra Holte Vine i Dalum og en tre retters meny. Til “opvaskerdrengen” var der 350 glas samt porcelæn, så tak for hjælpen til bestyrelsen for denne aften.

  Tur 7. Den sidste tur på året er vores fantastiske juletur med vores alle sammens Karsten Vognmand, som kører os sikkert til grænsen, så vi kan handle ind til jul. Her er det godt med den store bus til alle de varer, vi slæber hjem. Igen i år sluttede vi af med at spise på Agerskov Kro, inden turen går hjem. Vi kan sige meget, men vi arbejder hele tiden på nye ture. Det er jo det, der giver os gode oplevelser og et godt sammenhold i foreningen. Vi prøver så godt, vi kan, at holde priserne nede på vores ture, så alle kan være med.

Jeg kan da lige fortælle at de fire arrangementer, vi har gennemført (Generalforsamlingen, Nordisk Film, Vinsmagning og Juleturen), har alene kostet borgerforeningen små 20.000 kr. Så noget får I for Jeres kontingent, som i øvrigt var gratis i år.

I bestyrelsen arbejder vi meget for vores sammenhold i foreningen. Som borger i et område er det vigtigt, at vi får nogle oplevelser sammen, det er livsbekræftende.

Vores generalforsamling er selvfølgelig den vigtige del af foreningen, for at den kan eksistere. Det kræver lidt af bestyrelsen, hvem er på valg og godkendelse af regnskabet, som Kurt har meget styr på. Så er der vores sponsorer, som vi laver aftaler med hvert år til vores flotte blad. Vi sender gerne Laila og Gerda afsted, de har lige den charme, der skal til. Så vi må nok sige uden sponsorerne, kunne det ikke lade sig gøre økonomisk. Så mange tak til alle vore sponsorer.

Som I nok har set, er vores nye program for år 2022 allerede sendt ud til vores medlemmer. Det er nogle meget spændende ture, vi skal på. Så kære medlemmer, vi håber, I vil bakke op om vores ture til gavn for alle.

I år håber vi ikke på aflysninger på grund af corona.

Det var så lidt omkring, hvad vi laver i vores bestyrelse i det forgangne år, som desværre var præget af aflysninger.

Men nu ser vi fremad og håber det bedste for os alle, vi skal jo være optimister.

Til sidst vil jeg takke bestyrelsen. Det er jo let at være formand med sådan et godt hold.
Tak til alle vore sponsorer.
Tak til alle vores medlemmer for den store opbakning.

Formand
Dennis Karlsen

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Der er lukket for kommentarer.