Formandens beretning for 2022

Du kan her læse formandens beretning for 2021.

Der bowles efter endt generalforsamling – billedet er efterhånden nogle år gammel (Foto: Seden Borgerforening)

Først vil jeg endnu en gang sige Jer tak for, så mange er mødt op til generalforsamlingen.

Beretningen i år er selvfølgelig mere positiv, da vi ikke har været ramt af Corona. Og så ikke mere om Corona.

I 2022 har vi holdt ca. 10 bestyrelsesmøder. Det er på disse, vi diskuterer, hvilke arrangementer der skal være i det kommende år. Det første bestyrelsesmøde i år 2022 var 24. januar, hvor vi lige gennemgik økonomien, så vi havde styr på den. Året starter med en kassebeholdning på 47.672,97 kr. økonomien kommer kassereren nærmere ind på senere.

Dernæst planlagde vi generalforsamlingen, som er en vigtig opgave 🙂

Årets første tur var til Tirpitz ved Blåvand. En god oplevelse med efterfølgende god middag på Oksbøl Hotel.En fantastisk oplevelse og vejret var strålende sol. På vejen hjem kørte chaufføren Hjerting Kirke, som vi var heldige at komme ind og se. Virkelig et besøg værd.

Tur 3, som er ved at blive et fast arrangement, gik til Odense Sommerrevy på Engen. Der var 36 tilmeldt til denne gode oplevelse. Husk at melde Jer til !

Tur 4 var grillaften med krolf og minigolf, hvor der var nogle “meget profesionelle” spillere imellem. Også en rigtig god og hyggelig aften med god mad og godt vejr.

Vores sidste tur på året er jo blevet en tradition. Vi kører til Tyskland og handler, så vi kan “klare os“ resten af året. Agerskov Kro er blevet stedet, hvor vi får vores fantastiske julefrokost. Der mangler ikke noget. Vi var ca. 40 tilmeldte, så tak for opbakningen til turen. Karsten vognmand og Vivi sørger for god service.

Bestyrelsen arbejder på forbedring, hvilket kræver opbakning fra medlemmerne, så vi kan lave spændende ture, arrangementer og øge sammenholdet i foreningen.

Så er der selvfølgelig økonomien, vi skal have styr på. Vi bestræber os på at holde priserne på turene, så alle kan være med. Underskud for 2022 var 16.565,00 kroner, hvor størstedelen skyldes underskud på turene i det danske land.

I bestyrelsen arbejder vi meget for sammenholdet i foreningen. Det er vigtigt, vi får oplevelser sammen. Det er livsbekræftende !

Sponsorernes støtte kan vi ikke takke nok for. Vi siger også tusind tak for den gode modtagelse Laila og Gerda får, når de møder op for at forny eller oprette nye annoncer. Så endnu en gang mange tak til sponsorerne.

Jeg håber, at alle har fået programmet for 2023, som byder på spændende ture, hvor vi håber på Jeres opbakning. Så kære medlemmer, få Jer meldt til, så vi kan se frem til nogle fantastiske ture.

Det var lidt om, hvad vi laver i bestyrelsen. Vi har haft et super år uden aflysninger. Vi har et godt sammenhold i bestyrelsen, og jeg vil selvfølgelig takke mange gange det flotte arbejde. Det er en fornøjelse at være formand med så hjælpsomme bestyrelsesmedlemmer.

Tak til alle vores medlemmer for den store opbakning til det vi laver.

Formand Dennis Karlsen

Advertisement

Skriv en kommentar

Filed under Nyheder

Der er lukket for kommentarer.